Політика конфіденційності

1. Хто оброблятиме Ваші персональні дані?

Власником та розпорядником персональних даних є ТзОВ “Тренінг-центр”, місцезнаходження м. Львів, вул. Зелена, буд. 109, оф. 305, контактний телефон (032) 2949663

2. З якою метою оброблятимуться персональні дані?

Метою обробки персональних даних є забезпечення якісного функціонування та удосконалення роботи сайту trainingcenter.com.ua (надалі сайт). Ми збираємо лише ту інформацію, яку ми вважаємо необхідною для досягнення цієї мети

3. У який спосіб ми будемо отримувати Ваші персональні дані та в чому полягає їх обробка?

Ми отримуємо Ваші персональні дані за допомогою веб-технологій. Обробка включає в себе такі дії: збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання, передача, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем

4. Які персональні дані будуть оброблятись?

Ми збираємо інформацію двох видів: особистого та неособистого характеру

4.1. Інформація особистого характеру

Інформація особистого порядку – це інформація, за допомогою якої можна ідентифікувати особу, зокрема це: прізвище, ім’я та по-батькові; адреса електронної пошти; номер мобільного телефону. Надання такої інформації здійснюється шляхом добровільного заповнення форми замовлення, форми зворотнього зв’язку тощо. Таке добровільне надання інформації особистого характеру включає в себе однозначну згоду (дозвіл) особи на обробку її персональних даних відповідно до норм Закону України «Про захист персональних даних» та умов цієї Політики конфіденційності шляхом проставлення особою відмітки про надання дозволу на обробку її персональних даних під час заповнення форми замовлення, форми зворотного зв’язку тощо

4.2. Інформація не особистого порядку

Інформація не особистого порядку — це інформація, що не визначає Вас як особу. Наприклад, це інформація про тип Вашого браузера, ІР-адреса, URL попереднього сайту, який Ви відвідали, тощо. ТзОВ “Тренінг-центр” автоматично збирає деяку не особисту інформацію під час Вашого відвідування сайту. Така інформація може збиратись за допомогою таких веб-технологій:

Cookie-файли (кукі-файли): Сайт може використовувати технологію cookie для зручності Вашого перебування на сайті та збору даних статистичної звітності веб-сайту. Технологія cookie не запам’ятовує Вашу особисту адресу електронної пошти чи будь-яку особисту інформацію про Вас. За допомогою Кукі-файлів ми можемо збирати інформацію про ваше користування нашим сайтом, вашу IP-адресу, тип браузера та операційної системи. Для перегляду сайту без кукі-файлів, Ви можете налаштувати Ваш браузер та обрати функцію «відключити всі cookies» або «повідомляти, якщо cookies включені»

ІР-адреса: сайт може збирати ІР-адреси для системного адміністрування, діагностики проблем із сервером та складання зведеної інформації (зокрема, про кількість відвідувачів сайту). Якщо Ви відвідуєте певну веб-сторінку на нашому сайті, наші сервери реєструють Вашу ІР-адресу. ІР-адреса – це номер, автоматично присвоєний Вашому комп’ютеру, коли Ви починаєте користуватися Інтернетом.

Для збору не особистої інформації можуть використовуватись інші веб-технології

5. Як довго ми утримуємо персональні дані?

Ми зберігаємо персональні дані так довго, як це необхідно для досягнення мети, задля якої ми збираємо ці дані за винятком, якщо іншого вимагає законодавство

6. Посилання на інші сайти

Якщо на якійсь із сторінок trainingcenter.com.ua присутні посилання на інші сайти, то дана політика конфіденційності не поширюється на такі сайти

7. Кому можуть бути передані персональні дані? З якою метою?

Компанія не передає Вашу особисту інформацію іншим особам без законних підстав. Ми цінуємо Вашу довіру та створюємо умови для безпечного користування Веб-сайтом і захисту конфіденційності

Ми зберігаємо за собою право розголошувати Вашу особисту інформацію третім особам, якщо ми вважатимемо, що це необхідно для: (а) виконання вимог законодавства чи судового процесу, розпочатого проти нас; (b) захисту наших законних прав чи майна, чи наших клієнтів; або (с) розслідування, запобігання чи вжиття заходів щодо незаконної діяльності, підозрюваного шахрайства, ситуацій, що включають потенційні загрози фізичній безпеці іншої особи (d) інших вимог встановлених законом

8. Ваші права

Ваші права згідно з чинним законодавством передбачають доступ до персональних даних, які ми опрацьовуємо щодо вас, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право у будь-який час заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав вам слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на сайті. Якщо Ви вважаєте, що Ваші права у сфері захисту персональних даних порушені, невідкладно повідомте нас про це.

9. Зміни до цього Положення

ТзОВ “Тренінг-центр” може у будь-який час вносити зміни до даної Політики конфіденційності. Якщо Ви продовжуватиме користуватися сайтом після внесення цих змін, це означатиме прийняття Вами таких змін, та погодження нових або змінених умов даної Політики конфіденційності

10. Застереження щодо віку

Ми не здійснюємо обробку персональних даних неповнолітніх осіб. Якщо нам стане відомо, що особа, якій ще не виповнилося 18 років, надала нам свою особисту інформацію без згоди на те її батьків, ми вживатимемо заходів, щоб видалити таку інформацію

Календар подій

27

Найближчі тренінги